Bekijk desktop versie


Wie zijn wij?

Goedkoopinrichten.nl is een webshop gericht op de verkoop van kantoormeubilair tegen scherpe prijzen. Onze filosofie is “goedkoop inrichten is slim inrichten” en met deze filosofie heeft Goedkoopinrichten.nl gekozen voor de verkoop van nieuw, restyle en gebruikt kantoormeubilair. Dit kan bestaan uit bureau's, bureaustoelen, kasten,...

Lees verder

Showroom Goedkoop Inrichten - complete kantoorinrichting Goedkoopinrichten.nl

Adres:
Vredeweg 18 (ingang showroom Zomerdijk)
1505 HH Zaandam

Het is mogelijk om voor de deur te parkeren (gratis).

Openingstijden:
Maandag 9:00 - 17:00 
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag 9:00 - 17:00
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Goedkoopinrichten.nl biedt kantoorinrichting tegen voordelige prijs bestaande uit zowel nieuw als gebruikt kantoormeubilair. In de showroom wordt een deel van onze complete kantoorinrichting gepresenteerd. Door onze grote collectie is het niet mogelijk om alles te laten zien. Komt u voor een specifiek product? Neem dan contact met ons op. Wij zullen er dan voor zorgen dat het product de volgende dag voor u klaar staat tel. 075-6120868.

We helpen onze klanten om te komen tot een complete kantoorinrichting en spelen in op de wensen van deze tijd. Wilt u advies? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak tel. 075-6120868. 

 

Komt u een bestelling ophalen? 
Wij ontvangen u graag in onze showroom
Vredeweg 18 (ingang Zomerdijk)
1505 HH Zaandam

Veel werkplekken inrichten? Dat kan!

Veel werkplekken inrichten? Dat kan!

Goedkoop Inrichten levert met regelmaat bijpassende inrichtingen voor complete kantoren. Ook als u veel werkplekken moet inrichten, kunt u daarvoor bij ons terecht.

Lees meer

Openingstijden

Openingstijden showroom Zaandam U bent van harte welkom om een kijkje in onze showroom te nemen, tijdens de onderstaande openingstijden. Ma-Vr: 9:00-17:00 Za-Zo: Gesloten

Lees meer

Onze belofte

  • Goedkoop: Gebruikt kantoormeubilair is goedkoper dan nieuw;

  • Snel: Onze gebruikte kantoormeubelen zijn al op voorraad;

  • Kwaliteit: Geen schade, alleen eventuele gebruikssporen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij leveren natuurlijk bureaus, bureaustoelen, kasten, ladenblokken, vergadertafels en vergaderstoelen maar ook aanvullende items als scheidingswanden, hangmapframes, kabelverwerking, en kapstokken.

Een indruk krijgen?

Bezoek onze showroom.

Gebruikt of nieuw?

Wij verkopen gebruikte, restyle en compleet nieuwe producten. In de beschrijving van onze artikelen kunt u de staat van het product zien.

Garantie

Dit gebruikte meubilair wordt zorgvuldig op kwaliteit en functionaliteit gecontroleerd aan de hand van onze kwaliteitseisen. Zo weten we zeker dat u bij ons kwalitatief kantoormeubilair koopt. Wij bieden daarom 12 maanden technische garantie op alle gebruikte bureaustoelen en 24 maanden technische garantie op bureaus, kasten en ladeblokken.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten