Bekijk desktop versie


Wie zijn wij?

Goedkoopinrichten.nl is een webshop gericht op de verkoop van kantoormeubilair tegen scherpe prijzen. Onze filosofie is “goedkoop inrichten is slim inrichten” en met deze filosofie heeft Goedkoopinrichten.nl gekozen voor de verkoop van nieuw, restyle en gebruikt kantoormeubilair. Dit kan bestaan uit bureau's, bureaustoelen, kasten,...

Lees verder

Gebruikt en tweedehands kantoormeubilair - complete kantoorinrichting Goedkoopinrichten.nl

Gebruikt
Op deze pagina vind u onze selectie gebruikt / tweedehands kantoormeubilair. Voor deze zaken geldt onze kwaliteitsrichtlijn:
gebruikte kantoormeubelen mogen bij ons gebruikerssporen hebben, maar moeten verder in goede cosmetische en functionele staat zijn.

Bent u op zoek naar een volledige gebruikte kantoorinrichting? Wij zijn u graag van dienst. Naast tweedehands kantoormeubilair, hebben wij ook een selectie "restyle" kantoormeubilair, met de uitstraling van nieuw, en een aanvullende selectie volledig nieuw meubilair. Ons gespecialiseerde team kan u ook van advies voorzien en met u uw wensen en mogelijkheden doornemen.


Onze gebruikte kantoormeubelen vallen o.a. in de volgende categorieën:

Nieuw of gebruikt kantoormeubilair?

Nieuw of gebruikt kantoormeubilair?

Onze klanten vragen wel eens wat het verschil is tussen een nieuwe aanbieding die ze krijgen met vergelijkbare prijzen als ons gebruikte kantoormeubilair. Het verschil zit dan vaak in de kwaliteit.

Lees meer

Beter dan nieuw

Beter dan nieuw

Beter dan nieuw: dat is wat wij "Restyle" noemen: onze methode om op duurzame manier a-kwaliteit kantoormeubilair te leveren. Bureau-onderstellen met een nieuwe coating, nieuwe bureaubladen, bureaustoelen met nieuwe stoffering: wij gaan uit van gebruikt kantoormeubilair en geven het een tweede leven.

Lees meer

Sortering

Verfijn je zoekopdracht

Prijs
€ 4,00
€ 2.420,00
Selecteer een onderwerp Type Personen Bladkleur Hoogte-instelling Staat Merk Model Maat Norm Lijn Materiaal Kleur

Onze belofte

  • Goedkoop: Gebruikt kantoormeubilair is goedkoper dan nieuw;
  • Snel: Onze gebruikte kantoormeubelen zijn al op voorraad;
  • Kwaliteit: Geen schade, alleen eventuele gebruikssporen.
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten