Bekijk desktop versie


Wie zijn wij?

Goedkoopinrichten.nl is een webshop gericht op de verkoop van kantoormeubilair tegen scherpe prijzen. Onze filosofie is “goedkoop inrichten is slim inrichten” en met deze filosofie heeft Goedkoopinrichten.nl gekozen voor de verkoop van nieuw, restyle en gebruikt kantoormeubilair. Dit kan bestaan uit bureau's, bureaustoelen, kasten,...

Lees verder

Complete kantoorinrichting

Vrijdag, 15 juli 2016 02:00
Goedkoopinrichten.nl gaat verder dan het realiseren van een werkplek alleen. Het nieuwe werken van deze tijd vraagt om flexibiliteit. Het is goed om te bedenken waar u met uw bedrijf naartoe wilt en u zich de vraag stelt: "Wat betekent dat voor mijn kantoorinrichting en voldoet dit over een aantal jaren nog steeds aan onze eisen en wensen?"
Goedkoopinrichten.nl denkt graag met u mee. Met ons eigen productlabel 4013 komen wij tegemoet aan uw wensen om over een aantal jaren uit te breiden met dezelfde kantoormeubelen binnen 1 productlijn. 

4013 White

De 4013 White is een collectie gerestyled A-kwaliteit materiaal met dezelfde uitstraling. 

    

Door dit kantoormeubilair worden onderstellen van bureaus van bekende merken Ahrend of Mewaf hergebruikt en voorzien van nieuwe coating in het wit. Ook het nieuwe melamine blad is uitgevoerd in een witte kleur. Hierdoor zijn bureau's, ladeblokken en vergadertafels zo goed als nieuw en door hergebruik zeer duurzaam. Deze collectie is goed te combineren met nieuwe bureaustoelen, monitorarmen voor een complete kantoorinrichting. Klik hier voor de complete 4013 White serie. 

4013 White Eiken

De onderstellen van dit meubilair zijn opnieuw gecoat en voorzien van nieuwe Eiken-Driftwood bladen. Door te kiezen voor producten uit 1 serie bereikt u een rustige en eenduidige uitstraling.  Maak hier kennis met onze 4013 White eiken serie. 

    

4013 Raw

Gaat u voor een industriële uitstraling? Maak dan kennis met onze unieke 4013 Raw serie. Deze unieke serie bestaat uit gerestyled A kwaliteit kantoormeubilair, Onderstellen van bureaus van bekende merken als Ahrend en Mewaf gaan door een speciale bewerking, zodat de oorspronkelijke metaallook zichtbaar wordt eveneens de ladeblokken en kasten. Ieder item is daardoor ook uniek. De bureaus en ladeblokken worden voorzien van een nieuw blad, waardoor zo goed als nieuw.  Wilt u u precies weten hoe de 4013 Raw serie eruit ziet, dan nodigen wij u graag uit in onze showroom. it's what you do with it.

Wilt u meer weten over complete kantoorinrichting? Neemt u dan contact op met onze klantenservice of breng een bezoek aan onze showroom in Zaandam.
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten