Bekijk desktop versie


Wie zijn wij?

Goedkoopinrichten.nl is een webshop gericht op de verkoop van kantoormeubilair tegen scherpe prijzen. Onze filosofie is “goedkoop inrichten is slim inrichten” en met deze filosofie heeft Goedkoopinrichten.nl gekozen voor de verkoop van nieuw, restyle en gebruikt kantoormeubilair. Dit kan bestaan uit bureau's, bureaustoelen, kasten,...

Lees verder

Monitorarm - complete kantoorinrichting Goedkoopinrichten.nl

Monitorarm
Kies, naast een bureau dat goed aan de eisen voor uw werkplek voldoet, ook voor een monitorarm. Doordat het computerscherm bevestigd is aan de monitorarm, is deze in hoogte verstelbaar, kantelbaar en kan er makkelijk gedraaid worden naar links of naar rechts. Van belang is na te gaan of het voor een vaste werkplek of een flexplek betreft. In dat laatste geval is een monitorarm met gasveer een voor de hand liggende keuze.

Monitorarmen zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, zilvergrijs of wit. Deze zijn direct uit voorraad leverbaar en makkelijk online te bestelllen. Wilt u advies? Bel dan met een van onze medewerkers van de klantenservice.

Monitorarm voor een optimale werkplek

Monitorarm voor een optimale werkplek

Welke monitorarm is geschikt voor mijn werkplek? Er zijn een aantal zaken waarmee rekening gehouden moet worden bij aanschaf van een monitorarm.

Lees meer

Sortering

Verfijn je zoekopdracht

Prijs
€ 47,00
€ 242,00
Selecteer een onderwerp Staat Kleur

Onze belofte

  • Goedkoop: Gebruikt kantoormeubilair is goedkoper dan nieuw;
  • Snel: Onze gebruikte kantoormeubelen zijn al op voorraad;
  • Kwaliteit: Geen schade, alleen eventuele gebruikssporen.
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten