Bekijk desktop versie


Wie zijn wij?

Goedkoopinrichten.nl is een webshop gericht op de verkoop van kantoormeubilair tegen scherpe prijzen. Onze filosofie is “goedkoop inrichten is slim inrichten” en met deze filosofie heeft Goedkoopinrichten.nl gekozen voor de verkoop van nieuw, restyle en gebruikt kantoormeubilair. Dit kan bestaan uit bureau's, bureaustoelen, kasten,...

Lees verder

Monitorarm voor een optimale werkplek

Vrijdag, 18 november 2016 11:38
Monitorarm voor een optimale werkplek

Monitorarm

Wilt u een optimale werkhouding? Kies dan, naast een bureau dat goed aan de eisen voor uw werkplek voldoet, ook voor een monitorarm. Doordat het computerscherm bevestigd is aan deze arm, is deze met minimale krachtsinspanning verstelbaar, kantelbaar en kan er makkelijk gedraaid worden naar links of naar rechts. Hierdoor krijgt u een comfortabele en plezierige werkplek. 
 
Vooraf is het belangrijk na te gaan of de werkplek voor 1 of meerdere personen bestemd is, de flexplek. Indien de werkplek voor 1 persoon bestemd is, dan is een instelbare beelschermarm geschikt. Deze stelt u eenmalig op de juiste hoogte in. Het scherm kan dan desgewenst naar voren en naar achteren verplaatst worden, de hoogte blijft dan gelijk.

Is de werkplek bestemd voor meerdere personen? Om flexwerken goed te ondersteunen, zal het bureau , de bureaustoel en de beeldschermarm dagelijks versteld worden. Advies is dan te kiezen voor een monitorarm met gasveer. Deze is eenvoudig, zonder krachtsinspanning in hoogte verstelbaar. 
Overweegt u een zit sta bureau aan te schaffen? Dan adviseren wij eveneens te kiezen voor een monitorarm met gasveer. Doordat u regelmatig van houding verandert, is de afstand tussen ooghoogte en werkblad verschillend, wat u op deze manier eenvoudig op kunt opvangen.

Monitorarm voor 2 beeldschermen 

Wanneer er met meerdere programma's tegelijkertijd gewerkt wordt, is de aanschaf van 2 computerschermen een voor de hand liggende keuze. Het wisselen van schermen is dan niet meer nodig. Om 2 schermen op een juiste manier te monteren, biedt de dual monitorarm uitkomst. Hierdoor blijft uw werkplek comfortabel en overzichtelijk. 

Verkrijgbaar in de kleuren zwart, zilvergrijs of wit. Deze zijn direct uit voorraad leverbaar en makkelijk online te bestellen. Wilt u advies? Bel dan met een van onze medewerkers van de klantenservice.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten