Verzending & bezorging

Standaard verzending 

Levertijd van een standaard verzending is 3-5 werkdagen na ontvangst van betaling. De bestelling wordt geleverd tot de stoep. Bestellingen kunnen worden geleverd op een pallet, deze worden niet meegenomen door de transporteur. 

De kosten voor verzending worden per product op de product pagina vermeldt en de totale kosten worden berekend in de winkelwagen.
Deze kosten zijn berekend op basis van verzending in Nederland. Wij verzenden ook naar België maar deze kosten kunnen variëren t.o.v. Nederland. 
Levering inclusief montage en inhuizen

Onze producten worden bij een levering incl montage, standaard voorgemonteerd geleverd tot na de eerste deur. Een uitzondering zijn producten groter dan 220 cm in lengte. Wilt u een montage met inhuizen dan kunt u hiervoor een offerte opvragen.

Na ontvangst van betaling wordt er een afspraak met u  ingepland. Levertijd ongeveer 5-10 werkdagen.

De kosten voor montage wordt per product vermeldt op de product pagina en het totale bedrag in stap 1 van het bestelproces. 
Deze kosten zijn berekend op basis van levering in Nederland.

Premium verzending

Heeft u speciale wensen voor uw levering? Vraag dan een offerte aan met premium verzending en wij zullen samen met u kijken wat er mogelijk is. U kunt bijvoorbeeld denken aan: 

  • Levering binnen 3 dagen
  • Specifiek gewenste datum of tijd
  • Levering in het weekend

De kosten voor premium verzending zijn aanzienlijk hoger dan de standaard verzending.

Ophalen

Het is mogelijk om uw bestelling 24 uur na betaling op te halen in Zaandam.
U dient bij het ophalen voor eigen mankracht en verpakkingsmateriaal te zorgen. 
De kosten hiervoor zijn gratis.