Verzending & bezorging

Ophalen

Het is mogelijk om uw bestelling 24 uur na betaling op te halen in Zaandam.
U dient bij het ophalen voor eigen mankracht en verpakkingsmateriaal te zorgen. 

De kosten hiervoor zijn gratis.

Standaard verzending 

Standaard verzending is 3-5 werkdagen na ontvangst van betaling. De bestelling wordt geleverd tot de stoep. Bij grote bestellingen worden de producten vaak geleverd op een pallet, deze worden niet meegenomen door de transporteur. 

De kosten voor verzending worden per product op de productpagina vermeldt en de totale kosten worden berekend in de winkelwagen.
Deze kosten zijn berekend op basis van verzending in Nederland. Wij verzenden ook naar België maar deze kosten kunnen variëren t.o.v. Nederland. 

Heeft u een bestelling van boven de €1000 euro excl. BTW? Vraag dan eerst een offerte aan.

Levering inclusief montage en inhuizen

Uw producten worden geleverd, ingehuisd en op locatie gemonteerd. Een groot deel van onze producten worden al voorgemonteerd bij ons in het magazijn. Na ontvangst van betaling wordt er een afspraak ingepland in ongeveer 5-10 werkdagen.

De kosten voor montage wordt per product vermeldt op de productpagina en het totale bedrag in stap 1 van het bestelproces. 
Deze kosten zijn berekend op basis van levering in Nederland. Wij bieden ook levering en montage aan in België, maar de prijzen kunnen variëren t.o.v. Nederland.

Heeft u een bestelling van boven de €1000 euro excl. BTW of een levering in België? Vraag dan eerst een offerte aan.

Premium verzending

Heeft u speciale wensen voor uw levering? Vraag dan een offerte aan met premium verzending en wij zullen samen met u kijken wat er mogelijk is. U kunt bijvoorbeeld denken aan: 

  • Levering binnen 3 dagen
  • Specifiek gewenste datum
  • Levering in het weekend

De kosten voor premium verzending gaan vanaf €350 euro.