Bekijk desktop versie


Wie zijn wij?

Goedkoopinrichten.nl is een webshop gericht op de verkoop van kantoormeubilair tegen scherpe prijzen. Onze filosofie is “goedkoop inrichten is slim inrichten” en met deze filosofie heeft Goedkoopinrichten.nl gekozen voor de verkoop van nieuw, restyle en gebruikt kantoormeubilair. Dit kan bestaan uit bureau's, bureaustoelen, kasten,...

Lees verder

Wie zijn wij?

Goedkoopinrichten.nl is een webshop gericht op de verkoop van kantoormeubilair tegen scherpe prijzen. Onze filosofie is “goedkoop inrichten is slim inrichten” en met deze filosofie heeft Goedkoopinrichten.nl gekozen voor de verkoop van nieuw, restyle en gebruikt kantoormeubilair. Dit kan bestaan uit bureau's, bureaustoelen, kasten, ladenblokken, vergadertafels en vergaderstoelen, maar ook aanvullende items als scheidingswanden, hangmapframes, kabelverwerking en kapstokken.

De klant van vandaag is zich steeds meer bewust van verspilling en duurzaamheid wordt langzaam gemeengoed. Voor deze klanten hebben we een eigen label “4013” uitgebracht, waarbij gebruikt A-kwaliteit  kantoormeubilair gerestyled wordt. Met onder andere de merken Ahrend, Aspa, Gispen en Mewaf worden onderstellen van gebruikte bureaus gecoat en voorzien van een nieuw blad voor onze serie 4013 White. Voor onze Raw lijn gaan de onderstellen door een speciale bewerking om de oorspronkelijke metaallook zichtbaar te krijgen. Ieder item is daardoor uniek. Met deze series komen wij tegemoet aan uw wensen om flexibel in te spelen op de toekomst.

4013 it’s what you do with it.

Goedkoopinrichten is opgericht in 2008 en de afgelopen jaren sterk gegroeid. Het bedrijf wordt momenteel gerund door een vast team van enthousiaste medewerkers, heeft een magazijn van ruim 3500m2 met ruime showroom en is gevestigd in Zaandam.

Showroom

Een betere indruk van de kwaliteit en de staat van onze producten krijgen? Dat kan ook. Wij hebben daarvoor een showroom in Zaandam. Klik hier voor meer informatie.

Offerte aanvragen?
Dat kan. Neem direct contact met ons op of vraag een offerte aan via deze website. Hoe meer wij over uw wensen en benodigdheden weten, hoe beter wij aan uw wensen kunnen voldoen. Wij zijn bereikbaar op t
elefoonnummer 075-6120868 of e-mail info@goedkoopinrichten.nl

We helpen onze klanten om te komen tot een complete kantoorinrichting en spelen in op de wensen van deze tijd, maar kijken ook vooral naar de toekomst. En dat werkt! 


Bezorgen

Verzendingen vinden plaats vanaf €49 euro per pallet (excl. BTW)- deze prijs daalt naarmate de bestelling groter is.
Op onze productpagina staat vermeld hoeveel palletplaats een product inneemt: u betaalt per pallet, ook indien
het pallet slechts gedeeltelijk vol is. Onze standaard verzending bestaat uit een stoep-tot-stoep levering via een externe transporteur.

Geen haast? Bestellingen vanaf €500,- excl BTW kunnen wij gratis en-route leveren. Deze worden dan gecombineerd met andere leveringen wanneer wij in de buurt zijn.

Montage van uw kantoorinrichting

Gehele of gedeeltelijke kantoorinrichtingen kan ons professionele montageteam ook ter plaatse voor u monteren. Desgewenst kunnen wij (een schatting van) de kosten hiervoor opnemen in uw offerte.


Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten