Bekijk desktop versie


Wie zijn wij?

Goedkoopinrichten bestaat dit jaar 10 jaar! Goedkoopinrichten.nl is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Het bedrijf wordt momenteel gerund door een vast team van 10 enthousiaste medewerkers, heeft een magazijn van ruim 3500m² met ruime showroom en is gevestigd in Zaandam, op een steenworp afstand van Amsterdam. Goedkoopinrichten.nl...

Lees verder

Wie zijn wij?

Goedkoopinrichten bestaat dit jaar 10 jaar! 

Goedkoopinrichten.nl is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Het bedrijf wordt momenteel gerund door een vast team van 10 enthousiaste medewerkers, heeft een magazijn van ruim 3500m² met ruime showroom en is gevestigd in Zaandam, op een steenworp afstand van Amsterdam. 

Goedkoopinrichten.nl is een webshop gericht op de verkoop van kantoormeubilair tegen scherpe prijzen. Onze filosofie is “goedkoop inrichten is slim inrichten” waarbij Goedkoopinrichten.nl heeft gekozen voor de verkoop van nieuw, restyle en gebruikt kantoormeubilair. Hierdoor is het mogelijk om zowel duurzaam in te richten alsook in te spelen op de wensen van deze tijd. En met onze productseries komen wij tegemoet aan uw wensen om flexibel in te spelen op de toekomst.

Goedkoopinrichten.nl is een betrouwbare partner als het gaat om het inrichten van kantoren. Met ons professionele team is het mogelijk om advies te krijgen en concrete afspraken te maken met betrekking tot levering en/of montage.

"Dit zorgt ervoor dat u door kunt gaan waar u goed in bent"


Team Goedkoop Inrichten


Wilt u een indruk van onze producten krijgen?

Bezoek dan onze showroom in Zaandam. Hier kunt u een deel van onze collectie zien. Showroom >>

Onze referenties:

  CitizenM "wij zijn tevreden over de samenwerking en service!  een blije klant :)"


Bezorgen

Verzendingen vinden plaats vanaf €49 euro per pallet (excl. BTW)- deze prijs daalt naarmate de bestelling groter is.
Op onze productpagina staat vermeld hoeveel palletplaats een product inneemt: u betaalt per pallet, ook indien
het pallet slechts gedeeltelijk vol is. Onze standaard verzending bestaat uit een stoep-tot-stoep levering via een externe transporteur.

Geen haast? Bestellingen vanaf €500,- excl BTW kunnen wij gratis en-route leveren. Deze worden dan gecombineerd met andere leveringen wanneer wij in de buurt zijn.

Montage van uw kantoorinrichting

Gehele of gedeeltelijke kantoorinrichtingen kan ons professionele montageteam ook ter plaatse voor u monteren. Desgewenst kunnen wij (een schatting van) de kosten hiervoor opnemen in uw offerte.


Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover vindt u op ons cookiebeleid. Sluiten